En heeft ALTIJD gelijk, toch?

Noord-Koreaanse Nieuwslezeres

Ja ik vind haar geweldig! Hoe vaak kun je nog zoiets zien? Je verstaat niets van haar geblaf maar wat is ze inlevend. Wat een geweldige vrouw. Wat een pracht staaltje van vaderlandsliefde!
Zag haar vandaag 3-9-17 weer even voorbij komen. Wat is ze toch trots op haar vaderland, op haar grote leider, haar raketten en haar waterstofbommetje.

Wat zullen ze de Verenigde Staten van Amerika een lesje gaan leren. Prachtige vrouw!

Vandaag was ze zelfs zo blij dat ik even dacht dat ze net een beurt had gehad van de grote leider met zijn eigen "kruisraket".

 

Voor de mensen die haar graag zien en vooral horen hier wat filmpjes op Youtube!

 

Zet wel even je hoge tonen wat lager, geluidskwaliteit is een beetje uit de tijd van Stalin...

 

Ze zijn niet recent maar voor de zekerheid met betrekking tot het kopieerrecht alleen youtube filmpjes geplaatst. Maar dat maakt verder niet uit. Wie verstaat dit nou?

 

Persoonlijk denk ik dat ze het goed zou doen in het theater. Laten we een cabaretier de ondertiteling verzorgen

 

 

Het Noord-Koreaanse blaffende Stalinorgel van Kim Jonge Oen

 

De grote Noord-Koreaanse leider die zijn volk zal laten triomferen tegen het inferieure euh, ja ach alles wat hem niet zint.

Wel een beetje jammer dat dat psychopathische stuk nageboorte van Kim Jonge Ziekte nu blijkbaar een waterbom. Sorry waterstofbom heeft en dreigt deze op Trump te gooien. Dat snap ik op zich nog wel maar hij zal de USA wel als geheel willen bestoken en dat is een beetje jammer.

Indoctrinatie

Wanneer je naar deze lieftallige dame kijkt zonder te weten dat ze uit dat land komt dan zou je waarschijnlijk toch gelijk weten dat ze onderdeel is van één of ander land waarin de kwalijke ideologie met de paplepel is ingegoten.

Over die paplepel, nee een andere paplepel heb ik het hier ook nog even. Altijd lachen.

Bij geïndoctrineerde mensen heb je altijd een beetje het gevoel van, of de gedachte van: Gelooft ze dit nu allemaal zelf? Ja wij, tenminste ik hoop dat die  één of twee lezers van dit stuk ook zo denken, kunnen daar met ons verstand niet bij.

Verafgoderij van een dictator. ik moet ineens aan onze minister-president denken. Als je hem als dictator kunt voorstellen, hoe je verder ook over de man denkt, dan schiet je toch in de lach?
persoonlijk denk ik dat wanneer Mark R in de studio zou zijn van de NOS en zij daar het nieuws ging voorlezen hij haar met zachte dwang van de stoel zou sodemieteren al roepend: Doe effe normaal muts!

Dat zou pas hilarische tv zijn!

 

Interessant?