En heeft ALTIJD gelijk, toch?

BEWEGING denk HET NIET!!!

Wanneer ik denk aan DENK (zou een celstraf op moeten staan: het misbruiken van dit woord door indoctrinatiegekjes) dan word ik gewoonweg misselijk. Zelden hebben er in de Tweede Kamer zulke walgelijke, leugenachtige, met gespleten tong sprekende, "volksvertegenwoordigers" gezeten. Het ergste is nog dat veel mensen van "minderheden" (lees vooral mensen van Turkse en/of Marokkaanse origine) op deze misselijkmakende gedrochten stemmen of zelfs lid zijn van deze Nederlandse tak van de AK partij van die ontsnapte gek daar in Turkije.

Deze mensen hebben niet door dat het doel van DENK juist is waar het zegt tegen te willen optreden, te willen strijden: Polarisatie.

Hun grootste belang is het ondermijnen van de Nederlandse democratie door bijvoorbeeld het constant plegen van aanvallen op de Nederlandse geschiedenis en dan natuurlijk de "zwarte bladzijden" in onze geschiedenis. Waarbij ze voor het gemak even vergeten dat de gemiddelde Nederlander, die van Nederlandse afkomst dus, die geschiedenis niet ontkent. De meeste Nederlanders zullen bijvoorbeeld begrip kunnen tonen voor de Treinkaping bij De Punt (wiki). Niet de terreurdaad maar wel de motivatie erachter, want het was waar dat de Nederlandse Staat deze mensen in de steek heeft gelaten of in ieder geval de beloftes niet nakwam (of kon komen maar dan nog: doe die beloftes niet).

Maar wanneer de leden van DENK worden aangesproken op de "vergaande democratisering" van Turkije dan geven ze niet thuis. Dan is het een Turkse zaak. Of wanneer men vraagt over hoe men staat tegenover de Armeense Genocide dan geven ze ook niet thuis en verschuilen ze zich achter de wens voor een "onafhankelijk onderzoek met waarheidsvinding" als grootste doel. Wetende dat erdo de gans zo'n onderzoek nooit zal toestaan.

Ik zie DENK als een groot gevaar voor de stabiliteit van onze democratie. Wanneer hun achterban niet voor zichzelf leert denken en zich gaat verdiepen in de meningen van deze idioten dan zal DENK blijven bestaan.

Het door DENK wijzen op het "feit" dat ze er voor alle Nederlanders zijn is, mits het lachwekkend was, de grootste politieke grap ooit. Ze zitten daar voor destabilisatie, ondermijning, islamisering van Nederland en infiltratie door vazallen van erdogans. Hun bondgenoot daarbij is de moskeepolitie van Diyanet (wiki) welke zorg draagt voor de boodschap van erdo gans de grote.

Lees hier een artikel over het gevaar van Diyanet in Elsevier.

En hier op Nu.nl

 

Wanneer je daarnaast beseft dat erdo gans probeert een nieuw Ottomaans (islamitisch) rijk te stichten (met als voorbeeld de wijze waarop Hitler aan de macht kwam)  en mijn artikel over islam en democratie leest dan zul je toch niet anders kunnen concluderen dat DENK moet ophouden te bestaan. Om dit te ondersteunen, en ik geef zeker een stemadvies hier, kun je de volgende poll invullen...

Moet DENK grondwettelijk verboden worden?

!!!Waarschuwing Waarschuwing, volgende beelden kunnen uw!!! !!!eetlust bederven!!!

De erdoganvazallen van dachthetniet:

Twee keer Koezoe... Welke is het engst?

Bekijk resultaten

Speciaal voor Koezoe en trawanten:

Klik op de foto's voor bijbehorende webpagina:

Wanneer ik aan DENK denk:

Hun Rotterdamse broertje of zusje of genderneutraal familielid

Hun grote leier:

Wat is het toch een lieverd hè? Zo'n aimabele man! Zo'n schattige democraat!

Frederick Davis Greene & Henry Davenport Northrop

Er zijn verschillende versies en ook andere historische boeken op bol.com. Zoek desnoods even per schrijver!

 

Je zou bijna medelijden krijgen met gevallen als Koezoe, bijna is nog niet half...

Mooie Turkse vlaggen: