En heeft ALTIJD gelijk, toch?

Decadente zakdoekjes? Je neus snuiten met 100 euro biljetten? Dat kan bij Bol:

Opzeggen lidmaatschap van Politieke Partijen in Tweede Kamer

Ik wil iedereen op het hart drukken dat ik wel geloof in democratie. Persoonlijk vind ik ons meerpartijenstelsel geweldig maar ook geweldig nivellerend. Onze traditie van compromissen en coalities maakt het regeren vaak als een log monster. Maar beter voor iedereen een partij waar men zich het beste bij voelt passen dat een dictatuur.

Helaas hebben politici en politieke partijen nogal de neiging zaken te beloven of als onderwerpen "breekpunt" te noemen maar dan tijdens de formatie hier al vrij snel van af te stappen onder het mom van het compromis.

 

Voor eenieder die zich opgelicht voelt door een leugen van zijn partij heb ik hier, zoveel mogelijk via een directe link, de gegevens van de politieke partijen die momenteel in de Tweede Kamer zijn vertegenwoordigd. De volgorde van de lijst is de volgorde zoals vermeld op de fractielijst van de Tweede Kamer en dus neutraal, nou bijna neutraal maar de eerst genoemde (boven de complete lijst apart vermelde) vraagt er ook echt om...

Ter controle hier de lijst zoals vermeld op de website van de Tweede Kamer:

https://www.tweedekamer.nl/kamerleden_en_commissies/fracties

 

Tijdens het opzoeken van de gegevens heb ik een aantal directe links gevonden. Ik vermoed dat deze partijen nogal vaak last hebben van opzeggingen. Het kan ook gewoon goede dienstverlening zijn of voorkomen van een hoop gedoe ;-)

Van een aantal partijen kon ik alleen via websites als opzeggen.nl en opzeggen.net de gegevens makkelijk vinden. Hier kunt u ook een nette brief voor u laten versturen.

 

De meest opmerkelijke vond ik de opzegmogelijkheid van een bepaalde partij die toch al een beetje het etiket heeft dat ze spioneren. Daar wordt van je verwacht dat je "een opgaaf van reden" doet. Deze tekst kun je ook niet direct "copy-pasten" vandaar dat ik hen graag nog even apart en als eerste vermeld:

 

https://www.bewegingdenk.nl/opzeggen

Speciaal voor Kuzu:

 

Hoop dat ik u zo een beetje heb kunnen helpen. Mocht u de politiek nu wel weer beu zijn kijk dan eens voor een leuke korting bij de bolle:

Pampers
Vind jouw droombaan op Joblift.nl