En heeft ALTIJD gelijk, toch?

Herfstverkoudheid? Snotterende ontslagen vvd-er? Of wil je gewoon decadent je neus snuiten? Zoek je zakdoek bij Bol:

Hij is er eindelijk mee gekapt! Alexander Peghol is gestopt!!!

HALLELUJA!

Ben verder niet gelovig hoor!

Hoopt u hier ook zo op?

D66 en VVD zijn nu toch wel dé partijen met de grootste integriteitsproblemen. Andere partijen hebben ook te maken gehad met bestuurders die enigszins deze problemen hadden. Maar de VVD en D66 zijn partijen die al decennia lang meedoen in de Nederlandse politiek. Je zou van deze partijen mogen verwachten dat ze hun bestuurders, raadsleden en parlementsleden goed doorlichten en dan vooral op betrouwbaarheid en integriteit. Afgezien van wat je van hun politieke, kapitalistische en/of neoliberale denkbeelden mag vinden, er is gewoon heel wat mis bij deze bestuurspartijen bij uitstek. Nu weer (week voor kerst 2017) weer het gedoe rond A. Pechtold met zijn appartementje en paar jaar terug het gratis vliegreisje... Denken ze bij de VVD en D66 dat ze hier mee weg kunnen blijven komen? U denkt dat toch niet hoop ik? Blader hier even verder en vul de poll in. En wijs anderen op deze pagina want het is nog karig met de stemmen!

Teken de petitie: https://vvdweg.petities.nl/

Of denk je: Goh, D66? Was dat niet die club van dat referendum?

Dan lijken me uw volgende keuzes wel duidelijk:

VVD moet zichzelf opheffen?

D66 moet zichzelf opheffen?

Wilt u dat de VVD zichzelf opheft?

Bekijk resultaten

Wilt u dat D66 zichzelf opheft??

Bekijk resultaten

VVD opzeggen:

Voor iedere zielenpoot die nog steeds lid is:

Zelfde geldt voor wie nog lid is van D66

Aan de slag met Mark Rutje! Ook u kunt het: Opzeggen!

Scroll naar beneden voor allerlei kinderachtige vvd/d66 banners. Kinderachtige politici verdienen dat. Het staat u vrij deze banners te gebruiken of te misbruiken. Een verwijzing naar edzegthet.jouwweb.nl wordt zeer gewaardeerd!

Heb de https in beeld vermeld zodat u zeker weet dat ik u de goede kant opstuur ;-)

Uiteraard wil ik u de verdere opzegmogelijkheden van de diverse politieke partijen in de Tweede Kamer niet ontzeggen wanneer u zich door een bepaalde partij voorgelogen en bedrogen voelt. Verder ben ik democraat en vind dat een goede, eerlijke politieke partij gewoon leden hoort te hebben. Dit alles is dus niet bedoeld om een massale leden uitstroom te veroorzaken. Maar u begrijpt, aangezien Ed het zegt, dat ik ook wel eens verminderd objectief ben. Net als de partijen hierboven..

 

KLIK HIER VOOR DE ANDERE PARTIJEN

 

Speciaal voor voormalig VVD bestuurders!

Zeker voor die VVD-ers die na hun ontslag als bewindspersoon, of het opheffen van de VVD, niet veel om handen hebben en zo wijs zijn maar even pas op de plaats te maken. Want wat is er dan beter dan de tijd door te komen en wat te "ondernemen" in huis en tuin? Misschien het goede voorbeeld nemen door zelf kippen te gaan houden? En zo een (kleine) bijdrage te leveren aan het tegengaan van de bio-industrie? Hiervoor is de Kippengids erg handig!

Wellicht zelf groente te gaan kweken en dat gaat natuurlijk stukken beter met je eigen biotuinkas! Voor het betere snoeiwerk en daardoor mooier bloeiende bloemen en planten kun je ook hier terecht.

Aangezien voormalig VVD bestuurders waarschijnlijk wel van wat uiterlijk vertoon houden, ook in de tuin, staan hier ook tips over het houden van koi karpers.

Heb je toch iets om te showen! Bij alles voor de tuin vind je een ruim assortiment m.b.t bloemen, planten en gereedschappen.

Voor binnenshuis, zeker wanneer je wachtgeld op is en je toch moet bezuinigen, kun je met Freds's bouwtekeningen bijna alles zelf maken. En hoef je niet met je zeurende kroost naar de bouwmarkt.

En uiteraard gelden deze tips voor alle afgetreden politici die niet alles hebben begrepen van de wetgeving en ethische waarden...

 Mocht u niet tot de hierboven genoemde doelgroep behoren, schaamt u zich vooral niet door ook gebruik te maken van deze tips. De genoemde doelgroep doet niets anders dan gebruik maken van...

 

Allerlei tips voor mensen met twee linker handen op tweelinkerhanden maar ook gewoon met normale handen. Zolang de sharia de democratie nog niet verdrongen heeft tenminste...

En een leuke tip voor werkeloze VVD-ers:

Het veelbesproken boek van afvallige VVD-er Ybeltje bij Bol:

Net zo slank blijven als Ybeltje?

 

Vetkwijt.nl/suikervrij-binnen-drie-weken-overgang/

Handige basis voor eigen geknutsel

Alternatieve tekst voor de afbeelding.