En heeft ALTIJD gelijk, toch?

Sloop dit Kabinet!!!

Om goed te beginnen:

Telefoonnummers om op te zeggen

VVD: 070-3183036

CDA: 070-3424820

D66: 070-3566066

CU: 033-4226969

Veel mensen zijn niet blij met dit nieuwe regeerakkoord. Ik vat het maar even samen:

Genderneutrale christelijke nepprogressieve islamknuffelaars die net doen alsof we er met zijn allen op vooruit gaan. Mij bekruipt het gevoel dat vooral weer het grootkapitaal erop vooruit zal gaan en dat de "gewone Nederlander" net zo hard weer afgepakt wordt wat ze erbij krijgen.

Mooie teksten van de deelnemende politieke partijen kunnen niet verbloemen dat bijvoorbeeld de islam geen halt wordt toegeroepen. De vluchtelingenstromen worden niet gestopt. Nee men gaat afspraken maken met "landen in de regio"? Nou gewoon de Middellandse Zee dicht zodat ze bijvoorbeeld allemaal naar het prachtige Saudi Jihadië gaan. Een prachtig moslim land met veel vrijheid voor het dragen van kopdoeken en vooral boerka's! Een voorbeeldig land voor alle moslims hier die zich vanwege een scheefliggende stoeptegel al gediscrimineerd voelen.

Dat christelijke partijen zich laten verleiden tot deze regering waarbij naastenliefde vooral geldt voor andersgelovigen en het grootkapitaal doet mij zwaar twijfelen aan hun christelijke gedachtegoed. Tot nu toe komt dhr Segers op mij over als een principieel, gelovig maar wel eerlijk man. Ik hoop dat hij zo zal opereren. Rutje ga ik nu even geen tik aan vuilmaken, behalve dan deze zin. Peghol is met zijn d666 volledig door de mand gevallen na het vernietigen van het referendum. Buma zou wel eens de mahdi kunnen zijn. Maar dat vermoed ik ook bij Trans Frimmermans en de paus.

Dus wil ik hier gereedschap aandragen voor het slopen van dit nieuwe regeerakkoord.

Wilt u naast het regeerakkoord slopen wellicht thuis wat constructief klussen? Tweelinkerhanden.nl

Beter beslagen ten ijs in een discussie?

Fietsenwinkel