En heeft ALTIJD gelijk, toch?

Kerst

Kerst, kerstmis, kerstfeest (wiki)

In hoge mate geseculariseerd in het westen...

 

Of hoe je het ook wilt noemen. Tijd van gezelligheid en vaak ook stress. Samenkomen maar ook eenzaamheid. Maar gelovig of niet, kerst is een traditie welke hoort bij Nederland en Europa en de hele westerse wereld. Ondanks de pogingen van "politiek correcten" en de religie van de vrede om kerst te vernietigen zullen wij dit gewoon lekker blijven vieren. kerstmanpoppen die in Duitsland ineens "bartmänner" heten, kerstmarkten die vanwege "anti-jihadisten-kosten" niet kunnen doorgaan of zwaar beveiligd moeten worden door soldaten.

Betonblokken (soms "vermomd als kerstcadeaus") die "dronken" moslimvrachtwagenchauffeurs moeten tegenhouden. Dit alles geeft een absurdistisch karakter aan een feest dat verzoening en vrede zou moeten brengen. Maar het is een feest van de "kuffar" en wordt door een stel extreme idioten dus beschouwd als iets om lekker te saboteren...

Bol Kerstbomen:

Bol Kerstversiering

Bol Kerstverlichting

Veilig met de Feestdagen? Plaats de volgende vlag, de favoriete vlag van de religie van de vrede:

En voor extra beveiliging: Robuuste Duplo kerstaanslagblokkers!

Voor de islamietjes die niet zo houden van kerst en die misschien een aanslag willen plegen. Doe dat gewoon lekker thuis en val ons daar niet mee lastig. Dus een tip: Koop een kerstdorp en een miniatuur vrachtwagen om daarmee tegen dat dorp aan te beuken. Is net echt! Of een leuke speelgoed Kalashnikov? De AK-47?