En heeft ALTIJD gelijk, toch?

Memo? Memo? Welke memo? Oh die memo? Waar die is?

Of ik die ken? Dividendtaks? Eerlijk delen? Mijn volgende baan bij de EU? Mijn relatie met Trans Frimmermans?

De onderste steen moet boven!

Nee joh! Ik zal nooit de hele waarheid spreken zo waar helpe mij allahaha almachtig!

De Markje Rutje Ven Pagina

Deze pagina is uiteraard NIET mede mogelijk gemaakt door VVD, Shell, Akzo-Nobel. Philips, Unilever en ook niet door de ING

Als groot aanhanger van onze minister-president  moest het er toch een keer van komen: De Markje Rutje Venpagina!

Ja want wanneer u wel eens mijn twitter berichten @Edzegthet volgt zult u uiteraard ook mijn grote liefde voor Markje en zijn partij van Volks Verlakkende Demagogen en de daarbij horende berichten zijn tegengekomen.

Nu is mijn liefde voor Aleksei Pegholov ook zeer groot en zijn partij van democratie ondermijnende moslimmutsen Kaag en Ollongren maar daar zal wellicht een andere pagina aan gewijd worden!

Wilt u hem altijd in uw tuin zien?

Gepersonaliseerde poster voor uw tuin

U kunt zelf uw favoriete Markje foto opsturen en er een mooie poster van laten maken!

Doe mee aan de populariteitspoll van Markje:

Houdt u ook zo van Markje Rutje en zijn VVD?

Bekijk resultaten

Klik hier om een tekst te typen.

Markje... hetero, homo? Genderneutraal? Of.... HERMAFRODIET

Al sinds Markje een bekend hoofd heeft en zich omhoog likte binnen de VVD is er gespeculeerd over zijn wel of niet hetero zijn. Of hij ergens misschien een vriend of vriendin in een kast heeft zitten? Of dat hij misschien zelf nog niet uit de kast is gekomen?

Zelf denk ik dat Markje hermafrodiet is. Maar wel een gesteriliseerde. Ik vrees dat onze grote leier zowel zijn eierstokken, zijn testikels als zijn eileiders heeft laten verwijderen. Waarom? Waarom zou deze man zich niet willen voortplanten? Vermoedelijk is hij bang dat hij zijn ego zou moeten delen...

Markje de leugenaar?

Tsja, zelf heb ik toch een enorm respect voor Markje. Hoe kan iemand na zoveel leugens, handjeklap, bedrog, verdoezeling, achterkamertjesgeneuzel en zetelverlies nog steeds de minister-president zijn van een land waarvan de bewoners zich toch over het algemeen zien als weldenkende verstandige mensen?

Ja dan heb je toch een enorm talent!

Eerlijk is eerlijk toch? Als vrienden of familie u zo bedrogen zouden hebben zoals Markje het Nederlandse volk en vooral de mensen die op hem hebben gestemd, heeft gedaan, dan zou je op zijn minst alle banden met deze persoon hebben verbroken toch? Waarom dan niet met Markje? Bang dat hij naar Brussel gaat en nog grotere schade kan toebrengen aan Nederland via verdere afbraak van onze soevereiniteit en democratische waarden?

Dat hij samen met zijn neoliberale Soros-vazallen verder gaat met de omvolking en islamisering van de EU en dus Nederland? Dat hij samen met Judith Sargentiniet zich alsnog gaat voortplanten d.m.v. zaad van kansparels?

Dat zijn blanke, sorry, "witte-mannen-kop", niets meer is als een façade van vroegtijdige bekering tot de religie van de vrede zodat de moslimbroederschap verder kan infiltreren en onze maatschappij gaan domineren en zelfs overnemen?

Of denkt u dat dat allemaal wel zal loslopen?

Gezellige gast?

Helaas vrees ik dat ik moet toegeven dat ik denk dat Markje verder gewoon een gezellige gast waarmee je onder het genoegen van een paar pilsjes over van alles en nog wat kan ouwenelen.

Maar houd dan wel in de gaten dat deze aalgladde meneer je waarschijnlijk in veel dingen gelijk gaat geven, of deels, of je dat idee wil geven. Hij zal je mening wegen en beoordelen om later te gebruiken voor het eventueel aanpassen van strategie. Laat je blijken dat alle VVD'ers die liegen, bedriegen, frauderen, bonnetjes kwijtraken, aan handjeklap doen en gewoonweg geen enkel integriteitsgevoel hebben wat jou betreft mogen verhuizen naar Pluto dan zal hij hoogstwaarschijnlijk bij de eerstvolgende gelegenheid "keihard" reageren op weer een in opspraak geraakte partijgenoot...

Of heb je een duidelijke mening over erdogans, ja die idioot die DENKtniet hier aanstuurt, dan zal hij die idioot snel weer eens bellen om voor de bühne een relletje te organiseren. Iets met een minister die even komt blaten hier, of het terugtrekken van een toch al vertrokken ambassadeur.

Maar wat zou hij zeggen wanneer je hem  en al dat andere Soros-tuig ervan verdenkt Nederland en de EU in de uitverkoop te gooien om erdogans en Timmerfrans hun agenda van omvolking, islamisering en dictatuur te laten uitvoeren? Zou hij dan je pilsje betalen of je laten oppakken. Of zou hij zwijgen en die grote irritante grijns van hem laten zien?

Wat denkt u zelf?

Markje met Klaas Vaak Dijkhof, zijn trouwste vazal!

De VVD (Partij van Volks Verlakkende Demagogen) onder Rutte, van twitter...