En heeft ALTIJD gelijk, toch?

Nou momenteel even niet maar ach komt goed en zij staan 7e (24/9/17).

Koploper

 

Veertien dagen. Veertien dagen slecht slapen. Veertien dagen angst en beven. Veertien dagen met daarin de uitpot tegen die uit Kralingen. Vorig jaar de voorlaatste nu de tweede, dus hebben we die alvast gehad. En gewonnen!!!
Veertien dagen geen koploper.
Angst en beven vanwege bijgeloof? Dat we vanaf het begin bovenaan moeten staan om weer kampioen te kunnen worden?

Voorlopige Bevrijding

 

Zondag in de Kuip, een plaatsje in de zon. Nou dat kon je wel zeggen, het is vriezen of smelten in de Kuip.
Eerste 10 minuten... Oh jee dat gaat niet goed komen, niet iedereen was wakker. Die van Willem II wel maar gelukkig. Geen 0-1 maar we zwijnden behoorlijk.

Maar dan is het vrij snel ineens zomaar 2-0, prima doelpunten. En zomaar 4-0 met de rust! Kijk werken aan het doelsaldo!

Tweede helft geheel ontspannen gekeken, niemand maakte zich druk in de hitte. Niemand morde dat de jongens vol door moesten gaan. Dat deden ze eigenlijk nog best aardig met een sleurende, jawel sleurende Kramer voorop. Verdienen nog een strafschop, koel, en dat met dit weer, binnengeschoten door JPB.

Prima overwinning, prima doelpunten, prima sfeer... Heerlijk!
En, weer, koploper! Tenminste, voorlopig. Utrecht en PSV moeten nog spelen, ook beiden tot dan toe 6 uit 3.

Utrecht verliest, onterecht van Groningen en dan rest de uitslag van PSV tegen Roda. Nou die laatsten bakken er weinig van en het is, dat zal ook een objectief kijkend PSV-aanhanger beamen, de ploeg van Cocu aan te rekenen dat het slechts 2-0 blijft.

 

Komende weken bevrijd

Bevrijd van de teleurstelling, de angst, de spanningen! En daarmee is het gelukkig weer zover, is het weer zoals het hoort, is de wereldorde gelukkig weer een klein beetje, een heel klein beetje, normaal gerangschikt. Eindelijk weer goed slapen!!!

Orkanen, permafrost,( en dan vooral het ineens niet meer zo perma zijnde) opblaasreligieuzen (niet te verwarren met erotische opblaasgevallen), kabinetsformaties, kromzwaardreligieuzen, Trumpetjes enz... Hebben ons niet kunnen stoppen, voorlopig dan:

 

We zijn weer KOPLOPER!!!!

 

En hullie staan ZESDE gnah gnah

 

Met het risico last te krijgen met de PvdD wil ik toch die veltmuis van hullie een tip geven. En ik vraag de kippen alvast om vergiffenis... Ga kippen houden joh: